Containere Pop Industry
Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish
Containere modulare

Containere modulare

Sc POP INDUSTRY Srl este o companie cu capital integral romanesc cu sediul in Slatina, jud. Olt, al carui obiect de activitate este producerea, comercializarea si montajul de: containere de locuit, presscontainere, containere pentru presa, containere metalice pentru deseuri, remorci auto, agricole, parapeti metalici pentru drumuri, alte confectii metalice.

Sc POP INDUSTRY Srl va propune o alternativa puternica si profesionista in piata specifica, prin oferte personalizate, politica de preturi corecta, produse la standardele Comunitatii Europene, o retea de distributie eficienta, personal calificat si solutii complete atat pentru dvs cat si pentru colaboratorii dvs.

Experienta si cercetarile noastre, care se intind pe o perioada de aproape un deceniu, ne permit sa avem o contributie foarte importanta in proiectarea si realizarea containerelor modulare.

Producem, reparam, modificam, inchiriem toata gama de containere de locuit

Prin diverse aranjamente din module containerizate standard, suprapuse pe 2 sau 3 nivele, cu scari de acces interioare sau exterioare, se pot realiza cladiri multifunctionale pentru diverse aplicatii, birouri si spatii de cazare pentru lucrari temporare din domeniul constructiilor sau alte activitati care nu necesita o instalare permanenta pe locatie, adapost temporar, cabina portar, cantine, dormitoare, filiale bancare, grădiniţe, magazii, restaurane, sali de curs, spatii pentru organizare de santier, spaţii de prim ajutor, spaţii de locuit, tabere militare, vestiare, s.a.

Adaugand la acestea, economia sistemului, posibilitatea de modificare si compartimentare, relocare, si inalta calitate a constructiei, containerele modulare reprezinta solutia idela pentru dvs.