Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish

În Suceava se comercializează containere şi se produc containere de locuit, pentru birouri, şantiere, sala de mese, ansamblu containere, grupuri sanitare cât şi containere modulare dar și containere metalice pentru diverse activități. Solicită o cotație de preț iar noi, Containere PopIndustry, îți putem oferi containerul dvs. chiar și personalizat.

Containere de locuit, container birou sau şantier în Suceava

Ansamblu containere sau containere modulare - containere monobloc la preţuri de producător în Suceava

Producem, vindem, închiriem şi livrăm containere de locuit, containere modulare, containere monobloc sau ansamblu containere în Suceava la cele mai avantajoase preţuri pentru şantier, birouri, office sau de locuit respectând standardele ISO în domeniul containerelor şi ţinând cont de dorinţele clientului și specificațiile acestuia.

Tipurile de containere pe care le producem sau comercializăm pot avea rol de: office, bucătărie, sanitar, dormitor, saniter, birou, paza, sala de mese, vestiar, locuinţa temporară, adăpost în caz de calamități sau alt tip de container, în funcţie de dorințe şi sunt fabricate din materiale de calitate: metal, panel, PVC, termopan etc.

Oferta noastră de containere este de calitate superioară, sigură, cu uşa exterioară antiefracţie, confecționată din metal rezistent, ferestrele putând fi dispuse pe toate laturile containerului. Dotarea containerelor se realizează cu tâmplărie din termopan având sistem de deschidere oscilobatanta, instalaţii electrice ce cuprind prize, corpuri de iluminat, tablou siguranțe, intrerupătoare. Deasemenea containerele pot fi dotate cu aparate de climatizare şi covoare din PVC de înaltă calitate pentru trafic greu şi intens.

Producem și comercializăm containere de locuit, containere dormitor și containere pentru birouri sau şantier având dotări extra

Containerele de locuit, containerele de birou sau containerele modulare disponibile şi în judeţul Suceava nu necesită costuri ridicate, acestea fiind mici în comparaţie cu alternativele de închiriere sau amenajări spaţii. În cazul necesității unei cantități mari, preţurile pentru vânzare sau închiriere pot fi negociate. În funcţie de particularităţile containerelor solicitate de client, POP INDUSTRY asamblează containere modulare simple sau complexe, cu suprafeţe mari sau mici, supraetajate (ansamblu containere) acestea putând fi dotate cu scara exterioară cu trepte şi podest placate cu tabla de aluminiu sau orice alt material conform cerințelor clientului. În funcţie de solicitările clientului, se pot diversifica dotările containerelor, precum și dimensiunile şi compartimentările acestora.

LIVRĂM containere în Suceava

POP INDUSTRY vinde containere la preţuri fixe sau negociate după caz, consemnate în contractul de vânzare şi care nu suferă majorări neprevăzute pe parcursul colaborării. Plata se va face conform facturii emise, în termenul agreat de părțile contractante. Containerele pe care POP INDUSTRY le vinde pot fi concepute respectând orice fel de dimensiune sau plan atipic convenit împreună cu clientul. În funcţie de cerinţe şi complexitatea solicitată, realizarea poate dura între 3 şi 21 de zile lucrătoare, termenul de execuţie fiind comunicat clientului.

Dacă doriţi să cumpăraţi containere în Suceava beneficiind de calitate înăltă la preţuri de producător vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0754 028 521 sau pe email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Login to post comments