Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish

Descarcă Broșura

In cadrul SC POP INDUSTRY SRL, Slatina, jud Olt se executa diverse tipuri de containere, folosind personal calificat si utilaje de ultima generatie , respectandu-se cu atentie documentatia de executie a produsului.


Dimensiuni exterioare: L x l x h = 6.000 mm x 2.400 mm x 2.500 mm

 • Structura metalica

  Containerele vor fi realizate din structura metalica alcatuita din profile ambutisate din tabla de oţel, zincata, grunduita si vopsita, si pereti interschimbabili din panouri de tip sandwich. Cadrul superior al containerelor este prevazut cu jgeaburi de acoperis integrate pentru preluarea si drenarea apei pluviale, scurgerea realizandu-se prin stalpii. Ramele din oţel masiv asigura rezistenţă şi stabilitate la transport şi manipulări dure, cu posibilitatea depozitării suprapuse a acestora. Tehnologia de executie a containerului/modulului asigura usurinta si rapiditate in : - montarea si demontarea acestuia; - depozitarea si transportul astfel incat intr-un camion pot incapea pana la zece containere dispuse in pachete; - montarea atat pe platforme betonate, dale de beton, cat si pe grinzi.

 • Podeaua

  este executata din structura metalica zincata, grunduita si vopsita, traverse suplimentare pentru intarire, panouri din tabla zincata, folie anticondens, vata minerala, panouri OSB, linoleum
 • Pereții

  vor fi realizati din panouri sandwich pentru perete, grosime 40 mm.
 • Acoperișul

  va fi realizat din profile din oţel laminate la rece, si inchideri din panouri tip sandwich pentru acoperis,cu spuma poliuretanica , grosime 40 mm.
 • Tamplarie (Usi si Ferestre)

  Fiecare container va fi prevăzut cu o uşă şi două ferestre cu geam termopan
 • Instalatia electrica

  In conformitate cu legislatia CEE Instalaţia electrică de 220 V cu circuite separate pentru iluminat şi prize şi se va compune din: - tablou electric cu sigurante automate; - intrerupator; - 2 corpuri de iluminat ; - 2 prize 220V ;

 

2 comments

 • weinmuller erika ANTON 27 Nov 2014

  Buna seara!
  Ma intereseaza un container de locuit de dimensiuni 2.4 m cu 6 m lungime; Va rog sa imi trimiteti o oferta pe adresa de email; Multumesc!

  Reply
 • weinmuller erika weinmuller erika 21 Oct 2014

  Buna ma intereseaza un containar de locuit''' nr de tel este 0753837925

  Reply
Login to post comments