Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish Spanish

SISTEME ABROLLKIPER

Comunitatea europeana cere insistent gestionarea deseurilor, de aceea firma noastra va poate oferi SISTEMELE ABROLLKIPER.

Acest tip de caroserie poate fi montata atat pe autosasiurile din gama mica, 3500kg-6500kg, cat si pe cele din gama mijlocie sau mare de peste 30000kg.

Echipat cu o macara culisabila, permite manipularea unor containere de diferite lungimi.

Caracteristicile standard ale echipamentului includ: carlig de fixare al containerului actionat hidraulic si automat, supapa de retinere pentru descarcarea in siguranta a incarcaturii si comenzi pneumatice in interiorul cabinei.
Optiunile includ: macara telescopica actionata hidraulic, actionare automata a carligului la diferite inaltimi, macara articulata, calaje telescopice sau blocaje pentru suspensie, in functie de cerintele clientului, blocaj hidraulic al containerului la doua inaltimi diferite. 
Containerul prezinta pereti laterali din tabla de 3-4 mm si podea din tabla de 4-5 mm, in functie de capacitatea de incarcare, lonjeroane intermediare din UNP 180, un rand de intarituri orizontale pe peretii laterali, usa pe cadru spate cu sistem de inchidere si asigurare si este tratat anticoroziv, culoarea fiind cea aleasa de client.
Prin montarea unei macarale articulate sau telescopice, clientul are posibilitatea de a incarca containere de diferite dimensiuni.
In functie de destinatia transportului, containerul poate fi: pentru transport feroase sau neferoase, pentru salubritate, deseuri de constructii, rumegus, etc.; deasemenea, in partea din spate, poate avea oblon rabatabil sau usi.

 

Login to post comments